Byte av fiberutrustning/Internet and TV upgrade

Hej medlemmar!

Som vi tidigare informerat kommer en uppgradering av vår fiberutrustning att ske 15 december.

En tekniker kommer hit och genomför en uppgradering av switcharna i källaren för att vårt hus ska klara av den höjda hastigheten. Själva bytet innebära normalt en kort störning i uppkopplingen hos samtliga hushåll under några minuter förutsatt att teknikerna inte stöter på några problem.

Inför bytet kommer samtliga hushåll erhålla varsin switch, TV-box och TV-kontroll. Några i styrelsen kommer (med munskydd) den här veckan att gå runt och dela ut dessa under flera tillfällen. Ni kan kontakta oss om ni inte har erhållit er switch så löser vi det.

Switchen ni erhåller ska enligt rekommendationer från Telia bytas under måndag eftermiddag/kväll 14 december, och om du vet med dig att du inte kommer vara hemma då kan switchen bytas tidigare. Byts switchen i lägenheten efter teknikern varit här den 15 december finns det risk att er uppkoppling inte kommer fungerar, då hänvisar vi er till Halebop-kundsupport som efter bytet kommer att vara vår leverantör av internet.

Instruktioner för installation medföljer i förpackningen till switchen, om någon vill ha hjälp att installera den kan ni maila styrelsen alternativt kontakta någon av nedanstående nummer.
Bytet av TV-box och TV-kontroll är frivilligt även om samtliga hushåll kommer erhålla nya.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen Brf Moltas
styrelsen snabel-a brfmoltas punkt se

Kontaktuppgifter för frågor eller hjälp med bytet
Simon Varedian
Johanna Börs

==================

Notification about internet and TV upgrade
The house will get faster internet connection December 15th. Because of that, the IT-switch in each apartment has to be replaced with a new one. The directors of brf Moltas will several times this week walk around and distribute them. You should install the new switch on Monday afternoon/evening December 14th.
You will also receive a new TV-box and remote control.

Please contact
Simon Varedian or
Johanna Börs or
styrelsen aaattt brfmoltas dott se
if you have any questions or if we haven’t been able to pass you the equipment.